Domuri geodezice

Domuri geodezice

O parte din produsele noastre

Domuri geodezice

300 Euro / m²
  • Disponibilitate: La Comanda - personalizata
  • Categorie : Domuri Geodezice

Domurile geodezice sunt constructii cu forma sferica impartita triangular, au o aparenta exterioara miniona, dar un spatiu interior generos, au o rezistenta extraordinara, fiabilitate si utilitate mult mai mari decat orice alta constructie si in acelasi timp nu pierd nimic la capitolul stil si eleganta. Casele dom pot avea orice deschidere si orice destinatie de la casa de locuit, casa de vacanta, show-room, restaurant sau cafenea, foisor, unitate de cazare individuala, solarii pana la orice alta intrebuintare va ganditi sa-i conferiti, fiind foarte versatile. Sunt in acelasi timp prietenoase cu mediul fiind eficiente energetic si din punct de vedere al cantitatii de materiale folosite, avand de asemenea o rezistenta foarte mare la factorii naturali externi. Spatiul de locuit gazduit de domurile geodezice este cel mai generos geometric posibil, sub peretii si acoperisul care constituie un tot unitar. Compartimentarea interioara si mobilarea spatiului necesita o abordarea diferita fata de cea a constructiilor conventionale intrucat acest tip de cladire este formata de regula din spatii tip open – space, incaperile fiind delimitate de forme geometrice diferite față de camerele dreptunghiulare clasice. Optand pentru un astfel de dom va veti bucura de tot confortul unei vieti moderne in timp ce va relaxati si va deconectati de cotidian intr-o vacanta cu totul inedita.
Pensiunile care dispun de un spatiu generos pot opta pentru acest tip de constructie, oferind astfel oaspetilor oportunitatea de a avea un sejur cu totul special si de neuitat. In cazul in care aveti in gradina un sapatiu liber si vreti sa-i dati o destinatie deosebita puteti alege un astfel de dom pentru constructia unui loc de relaxare si odihna sau de intalnire cu prietenii – imaginatia este limita.

Echipa noastra asigura montajul, costul transportului va fi calculat in raport cu distanta. In functie de necesitatile dumneavoastra domul poate suferi modificari. Domul urmeaza a fi realizat fie dupa proiectul dumneavoastra fie dupa un proiect realizat impreuna cu echipa noastra astfel incat sa corespunda nevoilor proprietarului.

Lista de preturi Home Lemn Design o puteti vedea daca faceti click aici

Mai multe detalii despre produs le gasiti mai jos.

Alte Produse