Blog

Blog

articole

Case de vacanta din lemn

Case de vacanta din lemn

Case de vacanta din lemn

Construim orice model de casa din lemn, cabana, foișoare, filigorii s.a

Transformam ideile tale in produs finit, venim cu echipa noastră unde aveți planul de construcție. Suntem constructori de Case A frame si cabane de lemn de peste 20 ani, oferim garanția lucrului bine făcut, suntem producători si oferim costuri corecte, conform proiectului dvs.

Deții un restaurant si îți dorești sa te extinzi si sa oferi clienților posibilitatea de a ieși la o terasă din lemn, în natura?

Construiește cu noi, indiferent care este planul tău, contactează-ne ! Venim sa te cunoaștem!

O terasa din lemn masiv este ideala si merge perfect lângă o casa de vacanta lemn, este cocheta putând servi fie ca terasa închisa pentru zilele ploioase unde vizitatorii sa savureze o cafea fie ca o micuța cafenea chiar la intrare unde oricine sa poată intra sa se odihnească si sa admire peisajul in fata unei căni cu vin fiert.

Casa de vacanta din lemn este ideala pentru cei care dispun de o gradina generoasa, pentru investitorii in turism, administratorii de pensiuni, hoteluri s.a

Pentru a vizualiza o parte din lucrările noastre te invitam sa accesezi linkul din web-situl nostru https://www.designlemn.ro/ro/catalog-produse/terase-foisoare-pergole, https://www.designlemn.ro/ro/catalog-produse/casute-lemn-de-gradina
Share: