Blog

Blog

articole

Designlemn.ro - Cine suntem si ce facem

Designlemn.ro - Cine suntem si ce facem

Cine suntem si ce facem? Ne numim Home Lemn Design si avem sediul in Avrig, judetul Sibiu. Avem o experienta de peste 20 de ani in lucrul cu lemnul. Ce facem mai exact? Construim din lemn incepand cu case, cabane, case de vacanta, biserici, continuand cu foisoare, terase, pergole, spatii de depozitare de tip magazii si terminand cu mobilier de gradina, scari interioare, usi si geamuri clasice sau termopan din lemn triplustratificat.

     Unde ne gasiti? Sediul se afla in Avrig, dar lucrarile noastre pot fi vazute pe intreg teritoriul tarii si nu numai. Astfel puteti intalni lucrarile noaste din est – la Roman, Piatra Neamt, Giurgiu, Constanta, in sud – in Groj, Orsova, in centrul tarii – in Brasov, Campina, Arefu, Porumbacu, Valea Avrigului, Transalpina, pana in vest – la Covaci, Fantanele; dar si in strainatate – in Grecia, Austria, Italia si nu numai. Casele noastre se integreaza perfect atat in zonele urbane cat si in cele rurale, fiind potrivite pentru zonele montane, dar si pentru cele de deal sau de campie.

     De ce sa alegem lemnul ca material de constructie? In ziua de azi aceasta este o intrebare cat se poate de legitima. Lemnul provenind din natura este unul dintre cele mai ecologice materiale de constructie. Apoi casele din lemn sunt mult mai ieftine fata de cele in zidarile clasica. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca lemnul, fiind compus din fibre longitudinale care, dupa uscare, elimina apa si se umplu cu aer acestea functionand ca bariere impotriva transferului de cladura si zgomot, este un foarte bun termoizolant. Un alt plus il reprezinta faptul ca lemnul este atat usor cat si puternic – ceea ce confera o excelenta rezistenta structurii, insa greutatea redusa exercita o sarcina mai mica asupra fundatiei. Si, nu in ultimul rand, lemnul induce cel mai bine ideea de natura, inspirand caldura si relaxare, ceea ce are beneficii la nivel spiritual asupra locuitorilor casei.

   Cum lucram? Dumneavoastra aveti deja o idee, poate chiar o schita despre cum urmeaza sa arate proiectul la care visati. Asadar, va asteptam sa ne povestiti in cateva cuvinte sau sa ne aratati ce proiect aveti, iar apoi impreuna cu echipa noastra veti parcurge toti pasii proiectarii astfel incat sa obtineti exact ceea ce va doriti.

Home Lemn Design

0741 002515

[email protected]

Share:

Produse