Blog

Blog

articole

Designlemn.ro - De la vis la realitate

Designlemn.ro - De la vis la realitate

Detinem o suprafata mica de teren sau avem un spatiu nefolosit in curtea casei si am dori fie sa construim o casa, o cabana, o casuta de vacanta fie sa ocupam acel spatiu cu o terasa sau un foisor. Acesta este primul pas ca visul nostru sa devina realitate – dorinta.

Pentru o constructie de orice fel trebuie sa parcurgem cativa pasi:

  1. Sa ne dorim sa avem constructia respectiva
  2. Sa ne documentam asupra a ceea ce se potriveste cel mai bine cu dorintele noastre
  3. Sa schitam modelul pe care ni-l dorim
  4. Sa proiectam modelul respectiv
  5. Sa obtinem toate documentele necesare
  6. Executia propriu-zisa

Primul punct fiind bifat urmeaza sa ne documentam si in functie de mai multi factori cum ar fi suprafata terenului, destinatia pe care dorim sa o dam constructiei, buget sa hotaram ce model se pliaza cel mai bine pe parametrii stabiliti dar si cu dorintele noastre.

Avand stabilit un model urmeaza sa facem o schita si apoi sa proiectam constructia. In acest moment deja puteti apela la ajutorul echipei noastre care in baza detaliilor oferite de dumneavoastra va va ajuta sa schitati si sa proiectati constructia astfel incat sa va indeplineasca 100% dorintele dar si necesitatile si exigentele.

Din momentul stabilirii proiectului final urmeaza ca noi sa incepem de lucrul, iar dumneavoastra sa obtineti toate documentele necesare precum si sa asigurati fundatia pentru constructie.

Dupa obtinerea tuturor documentelor si dupa ce fundatia este gata putem incepe ridicarea propriu-zisa a constructiei astfel incat in cel mai scurt timp posibil sa devina realitate.



Share: