Foisor din lemn de pin pe apa C 030

Foisor din lemn de pin pe apa
In cazul in care aveti un ochi de apa natural sau artificial in curtea casei puteti sa-l amenajati si sa-l decorati cu acest foisor din lemn de pin. Are o suprafata generoasa de 12mp si un ponton de 4m / 0.9m formand astfel o mica insula de unde puteti admira peisajul sau va puteti bucura de liniste in compania unei carti bune. Este mai mult decat potrivit si pentru orice pensiune care dispune de un astfel de lac micut.
 
In functie de necesitatile dumneavoastra sau de dorinte proiectul foisorului poate suferi modificari. Foisorul urmeaza a fi realizat fie dupa proiectul dumneavoastra fie dupa un proiect conceput impreuna cu echipa noastra si care sa raspunda dorintelor beneficiarului.
 

Detalii produs Foisor din lemn de pin pe apa

Foisor din lemn de pin pe apa C 030

– amprenta 3m/4m = 250 euro/mp (TVA inclus)
– ponton 4m/0,90m = 200 euro/mp (TVA inclus)
– invelitoarea tigla ceramica

PRET 3720 EURO

NU SUNT INCLUSE:
fundatie
transport

  • Documentatia (proiectul, schitele), avizele si autorizatiile cad in sarcina beneficiarului
  • Placa (fundatia), instalatiile electrice si instalatiile sanitare cad in sarcina beneficiarului
  • Costul pentru cazare si o masa calda pe zi pentru echipa de montaj revine beneficiarului
  • Termenul de executie este intre 30 si 90 de zile de la data achitarii avansului de 40%. Urmatoarea plata de 50% se face la ridicarea kitului (transport) si restul de 10% la montaj.

HOME LEMN DESIGN SRL realizeaza la comanda Case si Cabane din Lemn , pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la 0741002515 / 0753088971 sau prin email [email protected] / [email protected]

Puteti solicita o oferta de pret completand un formular online iar un reprezentant DesignLemn.ro va prelua solicitarea dvs, o va analiza si va raspunde in cel mai scurt timp posibil.