Foisor din lemn de pin pe apa C 030

Foisor din lemn de pin pe apa
In cazul in care aveti un ochi de apa natural sau artificial in curtea casei puteti sa-l amenajati si sa-l decorati cu acest foisor din lemn de pin. Are o suprafata generoasa de 12mp si un ponton de 4m / 0.9m formand astfel o mica insula de unde puteti admira peisajul sau va puteti bucura de liniste in compania unei carti bune. Este mai mult decat potrivit si pentru orice pensiune care dispune de un astfel de lac micut.
 
In functie de necesitatile dumneavoastra sau de dorinte proiectul foisorului poate suferi modificari. Foisorul urmeaza a fi realizat fie dupa proiectul dumneavoastra fie dupa un proiect conceput impreuna cu echipa noastra si care sa raspunda dorintelor beneficiarului.
 

Detalii produs Foisor din lemn de pin pe apa

Foisor din lemn de pin pe apa C 030

– amprenta 3m/4m
– ponton 4ml/0,90m
– invelitoarea tigla ceramica

PRET 3000 EURO

HOME LEMN DESIGN SRL realizeaza la comanda Foisoare si Terase , pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la 0753088971 / 0741002515 sau prin email caselemnavrig@gmail.com / aftodeioan@gmail.com

Puteti solicita o oferta de pret completand un formular online iar un reprezentant DesignLemn.ro va prelua solicitarea dvs, o va analiza si va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Detalii despre proiectele noastre si pe www.caselemn.5net.ro