Terasa din lemn masiv Cirtisoara

Terasa din lemn masiv Cirtisoara

O parte din produsele noastre

Terasa din lemn masiv Cirtisoara

400 Euro / m²
  • Disponibilitate: La Comanda - personalizata
  • Categorie : Terase / Foisoare / Pergole

Terasa din lemn de brad este ideala pentru a ocupa un spatiu nefolosit din gradina pentru a va oferi adapost de razele puternice ale soarelui sau de picaturile reci ale ploii. Poate fi de asemenea perfecta pentru amenajarea unui restaurant rustic care sa ofere un climat intim, linistit si primitor vizitatorilor sai.  O terasa din lemn masiv este ideala in acelasi timp si pentru o mica pensiune cocheta putand servi fie ca terasa inchisa pentru zilele ploioase unde vizitatorii sa savureze o cafea fie ca o micuta cafenea chiar la intrare unde oricine sa poata intra sa se odihneasa si sa admire peisajul in fata unei cani cu ceai cald sau vin fiert.

Terasele sunt realizate din lemn masiv de brad, finisajul se face cu impregnant cerat, acesta realizand o buna umplere a porilor ceea ce confera o rezistenta ridicata la apa. Invelitoarea teraselor se realizeaza din tabla Bilka, tigla sau sindrila bituminoasa in functie de preferintele beneficiarului.

Echipa noastra asigura montajul, costul transportului va fi calculat in raport cu distanta. In functie de necesitatile dumneavoastra terasa poate suferi modificari. Terasa din lemn de brad urmeaza a fi realizata fie dupa proiectul dumneavoastra fie dupa un proiect realizat impreuna cu echipa noastra astfel incat sa corespunda nevoilor proprietarului.

Lista de preturi Home Lemn Design o puteti vedea daca faceti click aici

Mai multe detalii despre produs le gasiti mai jos.