TERASA DIN LEMN DE BRAD C001 MARSA

TERASA DIN LEMN DE BRAD

Terasa din lemn de brad are o suprafata de 36mp fiind ideala pentru a ocupa un spatiu nefolosit din gradina dumneavoastra si pentru a va oferi adapost de razele puternice ale soarelui sau de picaturile reci ale ploii. Poate fi de asemenea perfecta pentru curtea pensiunilor sau restaurantelor cu specific rustic, oferindu-le un aer mai cald si mai primitor.

In functie de necesitatile dumneavoastra sau de dorinte proiectul terasei poate suferi modificari. Terasa din lemn masiv de brad urmeaza a fi realizata fie dupa proiectul dumneavoastra fie dupa un proiect realizat impreuna cu echipa noastra astfel incat sa se potriveasca proiectului pe care il aveti.

 

Optiuni

 • amprenta 9m/4m

Pret 170 euro/ mp (TVA inclus); pretul variaza in functie de model

PRETUL include:

 • acoperis complet din sindrila bituminoasa (contra cost se poate pune tabla bilka sau tigla)
 • structura din lemn masiv
 • montaj

NU SUNT INCLUSE / OPTIONAL

 • baituit
 • fundatie (nu efectuam fundatii)
 • transport
 1. Documentatia (proiectul, schitele), avizele si autorizatiile cad in sarcina beneficiarului
 2. Placa (fundatia), instalatiile electrice si instalatiile sanitare cad in sarcina beneficiarului
 3. Costul pentru cazare si o masa calda pe zi pentru echipa de montaj revine beneficiarului
 4. Termenul de executie este intre 30 si 90 de zile de la data achitarii avansului de 40%. Urmatoarea plata de 50% se face la ridicarea kitului (transport) si restul de 10% la montaj.

HOME LEMN DESIGN SRL realizeaza la comanda Case si Cabane din Lemn , pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la  0741002515 / 0730320115 sau prin email [email protected] / [email protected]

Puteti solicita o oferta de pret completand un formular online iar un reprezentant DesignLemn.ro va prelua solicitarea dvs, o va analiza si va raspunde in cel mai scurt timp posibil.