Intrebari si raspunsuri frecvente

  • Puteti construi oriunde in Europa?
  • Cat costa o casa?
  • De ce sa aleg o casa de lemn?
  • Casele sunt construie dupa schita/proiectul clientului?
  • Ce model sa aleg pentru constructia mea?

DA! Firma noastra construieste case in intreaga Europa.

Sediul nostru este in Judetul Sibiu, Romania - casele sunt produse in Avrig, Jud. Sibiu si sunt transportate si montate pe terenul beneficiarului. Contacteaza-ne pentru o oferta de pret.

Aceasta intrebare este cea mai frecventa primita de la clientii nostri iar cea mai simpla modalitate de a calcula pretul unei consturctii este prin a identifica suprafata constructiei, tipul ei gradul de finisare. Pentru a putea estima cu exactitate un pret pentru proiectul dumneavoastra va rugam sa folositi formularul din partea dreapta pentru a solicita o oferta de pret.

Vino la noi cu planurile si ideile tale si vor deveni realitate, gasesti la noi sprijin si consultanta pentru orice proiect doresti.

Constructiile din lemn vor satisface un ansamblu de conditii tehnice si cerinte tehnico economice principale, lemnul fiind cel mai bun izolator natural.

DA! Firma noastra construieste case din lemn si dupa proiectul clientului iar daca nu aveti un proiect ne putem ocupa noi de acest aspect - trebuie doar sa ne trimiteti o schita sau sa discutam legat de suprafata pe care doriti sa o ocupat si compartimentarea dupa care un reprezentant al firmei noastre va realiza proiectul.

Pe pagina noastra gasiti la sectiunea GALERIE PRODUSE o parte din proiectele noastre de unde puteti alege un model sau puteti veni cu propria propunere. Trebuie sa stiti ca pentru a putea obtine autorizatie de constructie aveti nevoie de un proiectant care sa va realizeze proiectul.