Garaj din lemn de brad Sibiu

Garaj din lemn de brad Sibiu

O parte din produsele noastre

Garaj din lemn de brad Sibiu

350 Euro / m²
  • Disponibilitate: La Comanda - personalizata
  • Categorie : Garaje / Magazii

Garajul din lemn de brad este ideal pentru a tine masina la adapost de intemperii sau de soarele puternic, reprezentand o solutie armonioasa si prietenoasa cu gradina si mediul inconjurator. Garajul din lemn masiv poate avea o suprafata variata, in functie de necesitatile dumneavoastra, poate fi un garaj deschis – in acest caz avand doar unul sau doi pereti si acoperis, sau poate fi inchis pe toate laturile inclusiv cu poarta ; de asemenea poate avea si o magazie anexata sau un spatiu de depozitare pentru scule, unelte, lemne sau orice este necesar.
Garajele sunt realizate din lemn masiv de brad cu usa si geam, finisajul se face cu impregnant cerat, acesta realizand o buna umplere a porilor ceea ce confera o rezistenta ridicata la apa. Invelitoarea foisorului se realizeaza din tabla Bilka, tigla sau sindrila bituminoasa in functie de preferintele beneficiarului.

Echipa noastra asigura montajul, costul transportului va fi calculat in raport cu distanta. In functie de necesitatile dumneavoastra garajul poate suferi modificari. Garajul din lemn de brad urmeaza a fi realizat fie dupa proiectul dumneavoastra fie dupa un proiect realizat impreuna cu echipa noastra astfel incat sa corespunda nevoilor proprietarului.

Lista de preturi Home Lemn Design o puteti vedea daca faceti click aici

Mai multe detalii despre produs le gasiti mai jos.